Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat mort după ce un microbuz a lovit un parapet pe autostrada A1: trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de cinci ani

breaking news ultima ora

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, pe A1, pe sensul de mers Deva-Timişoara, în care a fost implicat un microbuz care la un moment dat s-a izbit de un parapet. În urma impactului, un bărbat a murit, iar alte trei persoane, printre care un copil de 5 ani, au fost rănite, informează News.ro.

`Secţia de Pompieri Ilia şi Garda de Intervenţie Dobra au intervenit în urmă cu puţin timp cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială dotată cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă provocate de un accident rutier, care a avut loc pe A1, sens Deva - Timişoara, km. 404. Totodată, în sprijin au fost alocate şi două ambulanţe a Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, transmite ISU Hunedoara.

Odată ajunse la locul accidentului, echipajele au constatat că îm accident a fost implicat un microbuz, care s-a izbit puternic de parapet. În urma impactului,un bărbat a murit, iar alţi doi adulţi, un bărbat şi o femeie, precum şi un copil de 5 ani au fost răniţi.

Echipajele de prim ajutor au acordat răniţilor asistenţă medicală de specialitate la faţa locului, ulterior aceştia fiind transportaţi la spitalul din Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.