Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu șase vehicule pe A1 în zona Bolintin Deal. În zonă s-au format coloane de mașini

atentie

Un accident cu șase vehicule s-a produs pe A1 în zona localității Bolintin-Deal, anunță Centrul Infotrafic. Pe șosea s-au format coloane de mașini. Infotrafic mai anunță că pe alte șosele din țară circulația este îngreunată de ceață.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că luni dimineață „nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau din cauza condițiilor meteorologice”.

Se circulă „în condiții de ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe autostrada A 2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 105 - 212, pe alocuri scăzând la 100 de metri”, mai transmite Infotrafic. De asemenea, vizibilitatea este scăzută în trafic din cauza ceții sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Brăila, Călărași, Constanța, Suceava și Tulcea.

Pe șosele importante se circulă normal cu excepția A1 unde s-a produs accidentul de la Bolintin-Deal.

„Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești și A 3 București-Ploiești, precum și DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, cu excepția autostrăzii A 1 București-Pitești, unde la kilometrul 22, în zona localității Bolintin-Deal, județul Giurgiu, pe sensul de mers către capitală, s-a produs un accident rutier între 6 autovehicule, fără victime. Acestea au fost scoase pe banda de urgență, nu sunt restricții de trafic, însă în zonă se circulă în condiții de aglomerație, fiind formată coloană pe o distanță de aproximativ 2 kilometri”, a precizat Infotrafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.