Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT extrem de GRAV! O autoutilitară a intrat într-un autobuz: 12 victime / UPDATE

observatorulph.ro.
accident Prahova

UPDATE

Două persoane au decedat iar alte opt au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale, după ce o autoutilitară a intrat în coliziune cu un autobuz în care se aflau aproximativ 20 de persoane, accidentul având loc pe DN1D. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că şoferul autoutilitarei nu a acordat prioritate de trecere autobuzului, care efectua o cursă pe ruta Ciorani - Ploieşti, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului puternic, şoferul autobuzului a decedat pe loc, iar un alt pasager a fost grav rănit. Raluca Brezeanu a precizat că o a doua persoană, pasageră în autobuz, şi-a pierdut viaţa după ce a fost transportată la spital. Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat pentru Agerpres că, în total, nouă persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare foarte gravă.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Accident extrem de grav petrecut pe Drumul Naţional 1 D soldat cu 12 victime. O persoana a murit si alte unsprezece au fost ranite, una dintre ele fiind in coma. Totul s-a petrecut pe DN 1D, in judetul Prahova.

Citeşte şi: SCANDAL în fotbal: TREI echipe au fost DEPUNCTATE, clasamentul s-a schimbat

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1D care face legatura intre localitatea Albesti din judetul Prahova si judetul Ialomita. Din primele cercetari politistii au stabilit ca soferul unei autoutilitare care a vrut sa intre de pe un drum secundar pe drumul national nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz cu calatori. In urma impactului, soferul autobuzului a murit pe loc.

Citește și: Ponta, pe făraș

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca 11 persoane din autobuz au fost ranite, una dintre ele fiind in coma, conform news.ro. Cei 11 raniti au fost preluati de catre echipaje medicale si sunt transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti, mai spune sursa citata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.