Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident feroviar: Sunt implicate un tren de marfă și un camion

Foto gazetalocala.ro
biciclist tren arad 1

UPDATE

Traficul a fost reluat duminică pe DN 5B, în dreptul localităţii Bălănoaia, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a produs un accident între un tren marfar şi un TIR.

"Forţe şi mijloace din cadrul CFR au acţionat pentru degajarea zonei şi traficul a fost reluat pe DN 5B în urmă cu puţin timp. Pompierii asigură în continuare măsurile PSI", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

În noaptea de sâmbătă spre duminică a avut loc un accident pe DN 5B, în dreptul localităţii Bălănoaia, între un tren cu 23 de vagoane încărcate cu păcură şi benzină şi un TIR care transporta piese auto.

În urma accidentului mecanicul de locomotivă şi şoferul de TIR au suferit atacuri de panică, dar nu au fost răniţi. TIR-ul a fost străpuns de locomotivă şi dus aproximativ 50 de metri pe calea ferată, avariind tronsonul de cale ferată respectiv. Câteva sute de litri de combustibil s-au scurs pe pământ din rezervoarele locomotivei şi ale autotrenului.

Știrea inițială

Traficul rutier şi feroviar este oprit, duminică dimineaţă, în localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu, după ce un tren plin cu păcură şi benzină a lovit un camion plin cu piese auto.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier şi cel feroviar sunt oprite în localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu”, a transmis, duminică Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că, în cursul nopţii, la intersecţia dintre secţia de cale ferată 903 Videle-Giurgiu şi DN 5B Giurgiu-Ghimpaţi, un tren care circula pe relaţia Brazi-Giurgiu (încărcat cu păcură şi benzină), a acroşat la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată prin semnale acustice şi luminoase, un autotren încărcat cu piese auto.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, nefiind pericol de explozie.

Se acţionează la faţa locului pentru transbordarea încărcăturii şi reluarea normală a circulaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.