Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Buzău între un microbuz și două mașini! Planul Roșu a fost activat - 7 copii la spital (UPDATE)

reporterbuzoian.ro
accident buzau

UPDATE: Un accident cu mai multe victime a avut loc, vineri la prânz, la ieşire din municipiul Buzău, la intersecţia drumurilor naţionale DN2 (E85) şi DN1B, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, care gestionează misiunea de salvare a victimelor. Potrivit unor surse, citate de AGERPRES, în accident au fost implicaţi şapte copii, care au fost transportaţi la spital, şi doi adulţi, dintre care cel puţin unul ar necesita îngrijiri medicale.

*

Autorităţile din Buzău au activat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, în unui accident în care au fost implicate mai multe maşini.

Un microbuz și două autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN2, în județul Buzău. Șase persoane au fost rănite.

Centrul Infotrafic anunță că pe DN2 Buzău-București, la ieșire din municipiul Buzău, județul Buzău, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

Potrivit primelor informații, șase persoane au fost rănite și primesc îngrijiri medicale.

A fost activat planul roșu de intervenție.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

content-image

„Trafic blocat la ieșire din municipiul Buzău, la intersecția DN2E85 cu DN1B, accident rutier. Din primele date se pare că este vorba de o coliziune multiplă între autovehicule, persoanele implicate sunt evaluate medical.

La fața locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, care gestionează misiunea de salvare a victimelor, fiind activat Planul Roșu de Intervenție.

Polițiștii rutieri asigură zona și, după finalizarea intervenției reprezentaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, polițiștii vor face cercetarea la fața locului.” a transmis Biroul de presă al IPJ Buzău.

Printre victimele accidentului se numără și doi copii.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.