Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Giurgiu - Trei persoane rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac doborât pe DJ 601

lapresse.tn
accident

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, soţia acestuia de 41 de ani şi şi fiica lor de 23 de ani au suferit traumatisme după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac doborât de vânt pe DJ 601, între localităţile Bolintin Vale şi Bolintin Deal.

"Azi-noapte, în jurul orelor 22,00, ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 601, între localităţile Bolintin Vale şi Bolintin Deal, a avut loc un accident rutier după ce o maşină în care se aflau trei persoane a intrat într-un copac căzut pe carosabil şi care bloca ambele sensuri de mers. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de pompieri Bolintin Deal şi un echipaj SMURD care au constatat că în urma impactului a rezultat accidentarea celor trei ocupanţi ai maşinii, o femeie în vârstă de 41 de ani care a suferit un traumatism la umăr, fiica acesteia de 23 de ani cu un traumatism în zona feţei cauzat de declanşarea airbagului şi tatăl, un bărbat în vârstă de 45 de ani care s-a aflat la volan, dar care nu a suferit leziuni grave", a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Cătălin Neguţ.

Femeia în vârstă de 41 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iar celorlalte două victime le-a fost acordat ajutor medical la faţa locului.

Ulterior, pompierii au acţionat cu utilajele din dotare pentru tăierea arborelui şi îndepărtarea acestuia de pe carosabil, în vederea reluării traficului.

În sprijin au sosit şi reprezentanţii SVSU Bolintin Deal, care au intervenit cu un buldoexcavator pentru îndepărtarea copacului de pe calea rutieră.

În noaptea de marţi spre miercuri, judeţul Giurgiu s-a aflat sub atenţionare de cod galben de ploi, grindină şi intensificări ale vântului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.