Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Maramureș: O mașină cu nuntași s-a ciocnit de un alt autovehicul. Trei femei și un copil au ajuns la spital în stare gravă

observatorulph.ro
accident

Trei femei şi o fetiţă de 6 ani au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident auto produs în localitatea maramureşeană Rogoz, acestea fiind internate în Spitalul de Urgenţă din municipiul Baia Mare, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Anca Pop.

Potrivit acesteia, accidentul s-a produs pe DJ 171C. Într-unul dintre autoturisme se aflau cinci persoane (două cupluri şi o femeie), toţi din Cupşeni, şi erau în drum spre o nuntă. O tânără din această maşină se află în comă. În cealaltă maşină se afla o doar şoferul, un bărbat din Libotin.

"La faţa locului, poliţiştii au constatat că două autoturisme care circulau din sensuri opuse au intrat în coliziune. Poliţiştii au identificat conducătorii auto ca fiind doi bărbaţi, de 33 şi respectiv 37 de ani, din Cupşeni şi din Libotin. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei femei, cu vârste cuprinse între 26 şi 59 de ani, toate din Cupşeni, şi a unei minore de 6 ani, din Libotin. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a precizat Anca Pop, potrivit Agerpres.

Conform acesteia, conducătorii ambelor autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. "În continuare, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a mai precizat reprezentanta IPJ Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.