Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV în Teleorman, cu o victimă încarcerată

accident

Un accident grav în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în prima zi a anului în localitatea teleormăneană Piatra, cu o persoană încarcerată, informează, vineri, ISU Teleorman.

"Pe raza localităţii Piatra a avut loc un grav accident rutier, cu două autoturisme implicate şi două victime, dintre care una încarcerată. Pentru gestionarea acestui eveniment şi salvarea persoanelor rănite, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Zimnicea, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare, precum şi un echipaj medical al SAJ Teleorman", precizează ISU Teleorman, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Decizie ISTORICĂ luată de Patriarhia Română față de românii din străinătate + AVERTISMENTUL pentru noua coaliție guvernamentală

În urma accidentului, doi bărbaţi, de 24 şi 35 de ani, conştienţi şi cooperanţi, cu multiple traumatisme, au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportate la Spitalul Judeţean din municipiul Alexandria. Victima de 35 de ani a fost găsită încarcerată la sosirea echipajelor de pompieri.

"După preluarea celor două persoane rănite, pompierii zimniceni au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, dar şi pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", mai anunţă ISU Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.