Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav la ieșirea din Urziceni: O persoană a murit și una este în stare gravă

accident

Un bărbat de 67 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident care a avut loc marți seara, pe DN2, la ieșirea din Urziceni, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, anunță MEDIAFAX.

Marți seara, în jurul orei 22:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervenă la un accident rutier produs pe DN2, ieșire Urziceni-Coșereni, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

Citește și: Ludovic Orban a promis! Domeniul sănătății va avea parte de mutări importante

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

„În urma evenimentului au rezultat patru victime, două încarcerate și două neîncarcerate, toate aflate în autoturism. Referitor la cele două victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni; iar unei femei de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ”, potrivit sursei menționate.

Citește și: Emilia Șercan pune tunurile pe Guvernul Orban: ‘Numire ilegală girată de miniștrii Vela și Bode’

Din cele 2 victime încarcerate, una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani). Cealalta victimă se află în stop cardiorespirator și i se efectuează manevre de resuscitare de către un echipaj SAJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.