Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GROAZNIC în urmă cu puțin timp: Doi bărbați, tată și fiu, au fost DECAPITAȚI de un tren

Accident groaznic în Târgu Jiu acolo unde o căruţă a fost lovită de un tren. Din păcate, cei doi bărbaţi aflaţi în căruţă au decedat pe loc. Ion Marin, zis Elvis, de 48 de ani, și fiul său Claudiu Popescu, de 16 ani, au murit după ce căruța cu care se întorceau spre casă a fost izbită în plin de un tren Regio, atelajul traversând calea ferată prin loc nemarcat și nesemnalizat.

Accidentul s-a produs într-un loc în care localnicii din cartier au creat propriul lor drum pentru a scurta traversarea cu căruța din cartierul Obreja spre șoseaua de centură sau spre zona Pandurașul.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de mascati: Acuzatii grave ale DIICOT – prejudiciu imens

Drumul respectiv evident că nu este semnalizat, nu este iluminat și este extrem de periculos, dar chiar și așa localnicii dau vina pe autoritățile locale, mai ales după ce, pe alte străzi din cartier au fost introduse rețele de canalizare și iluminat public. „Primăria să facă drumul ăsta, că e periculos. Anul trecut a murit o femeie în vârstă aici pentru că era surdă și nu a auzit când trecea trenul. Dacă ar face cu ceva acustic, ca să se audă, sau chiar o barieră, că mai sunt și care știu să oprească la semnele astea, nu cred că s-ar întâmpla așa ceva. Domnul primar e de vină pentru că nu a făcut lucrurile astea că toți ne folosesc numai când trebuie să îi votăm și în rest ne uită”, s-a plâns un localnic mai în vârstă, scrie pandurul.ro.

Citește și: Câștig uriaș pentru televiziuni, după moartea actriței Stela Popescu: Cine a fost liderul surpriză în audiențe

Accidentul de pe calea ferată a dus nu doar la moartea lui „Elvis” și a fiului acestuia, bărbatul fiind pur și simplu decapitat în urma impactului cu trenul, ci și la moartea calului care trăgea la căruță. Deși toată lumea știe că e pericol, nimeni nu se ferește. „E pericol, așa este, dar uite că este unii inconștienți care pentru o scurtătură de cinci minute o iau pe aici cu căruțele. Pe aici nu te amendează nimeni, pe când prin oraș dacă o iei te alegi numai cu claxoane. Ce să facem, ne descurcăm așa cum putem. Normal că e pericol, dar dacă nu se gândesc toți că poate să vină și trenul ce să facem. Poate că acum se gândește cine trebuie și amenajează aici cu semafor, ceva, când vine trenul să știe lumea să nu mai treacă, să se oprească”, a spus o femeie mai în vârstă.

Citește și: Acuzaţii fără precedent ale ministrului Muncii: Lia Olguţa Vasilescu ‘pune la zid’ multinaţionalele

Trenul implicat în accident s-a oprit după câteva sute de metri. Pasagerii aflați în el spun că doar au auzit o bufnitură puternică și mecanicul cerându-le să sune la 112. „Nu eram atenți că vă dați seama plecasem din gara de la Târgu Jiu de nici un minut și ne căutam locuri. L-am auzit pe mecanic strigând să sunăm la 112 că a lovit pe cineva pe calea ferată. A coborât săracul să se uite ce s-a întâmplat, dar ce mai putea face? Am înțeles că sunt doi morți”, a spus un călător.

Trenul circula între Craiova și Petroșani și a rămas blocat pe calea ferată zeci de minute până când anchetatorii au terminat cercetările la fața locului. Poliția a deschis un dosar în care sunt făcute verificări pentru a fi stabilite împrejurările exacte în care s-a produs decesul lui „Elvis” și al fiului său.

Citește și: Reacție vehementă a Olguței Vasilescu! „NU sunt de acord” .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.