Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident groaznic: Un tânăr a ars de viu , iar alți doi au fost grav răniți după ce mașina lor s-a răsturnat și a luat foc

Ultima Ora breaking news

Un accident mortal a avut loc, duminică, în localitatea Slobozia Conachi din județul Galați. O mașină a intrat pe contrasens, a lovit un alt autoturism, a ajuns în șanț și a luat foc. Un bărbat a murit, iar ați doi pasageri au ajuns la spital, potrivit IPJ Galați. Șoferul vinovat nu are permis.

Un tânăr de 23 de ani care conducea un autoturism pe DJ 251, dinspre localitatea Schela către Cuza Vodă, ar fi acroșat un alt autoturism care era condus din sensul opus de mers de un bărbat de 41 de ani, după care a intrat în derapaj, pierzând controlul asupra direcției, iar autovehiculul a părăsit șoseaua și s-a răsturnat, iar mai apoi a luat foc.La fața locului au intervenit polițiști și echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați.

Cel care se afla la volanul mașinii care s-a răsturnat a decedat, iar alți doi tineri, cu vârste de 19 și 20 de ani, pasageri în mașină, au fost răniți.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

Din verificări s-a stabilit că tânărul de 23 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Polițiștii continuă cercetările penale pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.