Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident între un autoturism şi un TIR pe DN 5B, în Giurgiu: două persoane au fost rănite

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Două persoane - o femeie în vârstă de 66 de ani şi un bărbat de 69 de ani - au fost rănite joi, într-un accident care s-a produs pe DN 5B, în localitatea Vlaşin, judeţul Giurgiu, între un autoturism şi un TIR.

''ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină pe DN 5B, în localitatea Vlaşin, judeţul Giurgiu, în urma producerii unui accident rutier între un autoturism şi un TIR. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de intervenţie, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului Giurgiu al ISU, un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mihăileşti, cu un total de 11 subofiţeri. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au constatat că în accident au fost implicate un autoturism şi un TIR. În urma accidentului, şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 69 ani, şi pasagera, o femeie de 66 de ani, au fost răniţi'', informează ISU Giurgiu.

Femeia a fost preluată de către un echipaj al SAJ Giurgiu şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea echipajului SMURD Mihăileşti, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii asigură măsurile PSI, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.