Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT la metrou: O persoană a fost prinsă sub tren, nu se mai circulă / UPDATE Circulație reluată

Digi24.ro
aglomeratie metrou

UPDATE Circulația metrourilor a fost reluată.

UPDATE Metrorex a anunţat că incidentul s-a produs în jurul orei 19.30, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, pe linia Republica-Eroilor, unde a avut loc o tentativă de suicid.

"Trenul a fost frânat. Echipele de intervenţie ale Metrorex au intervenit pentru scoaterea victimei de sub tren, în paralel fiind alertat 112, conform procedurilor interne. Circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă până la venirea autorităţilor din domeniu şi rezolvarea situaţiei. Circulaţia va fi reluată normal imediat ce victima va fi scoasă de pe linie", a precizat Metrorex.

Citește și: Măsură fără precedent! Statul european care INTERZICE vânzarea țigărilor

UPDATE Conform anumitor surse, bărbatul un tânăr cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani, s-ar fi aruncat în fața metroului. El a fost scos de pe șine, viața sa nu este în pericol. E conștient și urmează a fi dus la spital. Tânărul are un traumatism cranio-cerebral (lovit la cap), după ce a fost prins in spatiul dintre perete si vagon.

O persoană a fost surprinsă sub o garnitură de metrou, la Piaţa Unirii 1, din Capitală, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Citește și: Dumitru Coarnă a ieșit la atac! Ce spune despre un eventual compromis – amenințările polițiștilor

Potrivit sursei citate, la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, printre care două ambulante SMURD, echipaj de descarcerare, dar şi Detasamentul Special de Salvatori.

Deocamdată, nu există informaţii despre cum s-a produs accidentul, dar nici despre starea persoanei respective, scrie news.ro.

Citește și: Vestea care cutremură umanitatea: zeci de mii de oameni, înlocuiți cu roboți! Gigantul mondial care a luat această decizie

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.