Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe Autostrada A4, după ce două maşini s-au ciocnit - Ulterior, în evenimentul rutier au mai fost implicate alte două autoturisme

accident A2

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, pe Autostrada A4, pe sensul de mers către Agigea, după ce două maşini s-au ciocnit, potrivit news.ro.

Ulterior, în evenimentul rutier au mai fost implicate alte două autoturisme. O persoană a fost rănită. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, că, sâmbătă, în jurul orei 20.50, s-a produs un accident rutier pe Autostrada A4, pe sensul de mers către Agigea.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o coliziune între două autoturisme, din care a rezultat o victimă rănită uşor. Ulterior, în coliziune au fost implicate alte două autoturisme.
Poliţiştii se află la faţa locului în vederea desfăşurării cercetării la faţa locului, precum şi pentru dirijarea circulaţiei rutiere, dacă situaţia o va impune”, a transmis IPJ Constanţa.
Sursa citată a menţionat că la acest moment nu sunt înregistrate valori ridicate de trafic, iar circulaţia în zonă se desfăşoară dirijat.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, victima a suferit un traumatism lombar şi la picior, fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.