Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe DJ 703, în Argeș: Trei persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod

accident arges

Trei persoane au fost rănite, duminică seară, în judeţul Argeş, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un cap de pod. Primele date arată că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă.

Accidentul a avut loc în localitatea argeşeană Căteasca pe drumul judeţean 703, conform news.ro.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Costeşti, care conducea un autoturism pe DJ 703, din direcţia Căteasca spre Rociu, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pără sind partea carosabilă”, transmite Poliţia judeţeană Argeş.

Autoturismul s-a izbit de un cap de pod, în urma impactului şoferul şi două pasagere fiind răniţi.

Conform ISU Argeş, bărbatul în vârstă de aproximativ 46 de ani a suferit o contuzie la piciorul stâng şi zgârieturi la nivelul pieptului. Totodată, o femeie în vârstă de aproximativ 72 de ani, rămasă încarcerată, care a suferit traumatisme la nivelul feţei şi toracic şi a fost dusă la spital cu suspiciune de fractură şold, iar o altă femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, acuza dureri în piept şi dureri la nivelul şoldului.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În urma accidentului va fi deschis dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.