Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe DN 2, în Vrancea: Un autoturism şi o basculantă cu pietriş s-au ciocnit. Traficul este blocat

ISU Vrancea
accident vrancea

Un accident rutier s-a produs, luni, pe DN 2 (E 85), în localitatea Tişiţa, judeţul Vrancea, fiind implicate o basculantă care transporta pietriş şi un autoturism. Basculanta s-a răsturnat pe şosea, blocând circulaţia. Şoferii celor două autovehicule au fost răniţi.

Conform IPJ Vrancea, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DN 2 (E 85) Focşani-Adjud s-a produs un accident rutier, potrivit news.ro.

Citește și: Dominic Fritz, ieșire dură la adresa protestatarilor: ‘Aceste persoane sunt împinse de la spate de niște extremiști cu un discurs violent, xenofob și antieuropean’

Din primele informaţii reise că un autoturism s-ar fi ciocnit cu basculanta care transportă pietriş, aceasta din urmă răsturnându-se pe şosea şi blocând ambele sensuri de mers.

La faţa locului au fost mobilizate mI multe echipaje de pompieri.

"Intervin 4 echipaje din cadrul I.S.U. Vrancea cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, 1 ambulanţă SMURD, 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Staţia de Pompieri Panciu. În urma impactului au rezultat 2 victime neîncarcerate, şoferii ambelor autovehicule. Victimele au fost preluate în stare conştientă de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, prezente la faţa locului", a transmis ISU Vrancea.

Circulaţia a fost deviată pe ruta Mărăşeşti - Modruzeni - DN 24 - Tişiţa.content-image

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.