Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT pe un drum național: Microbuz cu copii, lovit ÎN PLIN de o mașină

accident bun

Un microbuz care transporta mai mulți copii într-o excursie a fost implicat, marți, într-un accident produs pe DN1D, la Albești Paleologu. Microbuzul circula regulamentar și a fost lovit de o mașină care depășea un autoturism rămas în pană pe marginea drumului, scrie Mediafax.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova au precizat că echipajele de pompieri au intervenit pentru asigurarea zonei la un accident produs pe DN1D, între un microbuz și o mașină, în zona Albești Paleologu.

ISU a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. „Sunt implicate un microbuz și un autoturism. Sunt 11 copii și 5 adulti implicați, fără leziuni, toate persoanele refuză transportul la spital”, arată sursele citate.

Traficul pe DN1D este blocat, mai precizează ISU Prahova.

Citește și: Un șofer a făcut prăpăd - Accident cu CINCI VICTIME la Galați

În microbuz se aflau 11 copii și 3 adulți, care mergeau către Mănăstirea Suzana.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au menționat că accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism care mergea către Ciorani a vrut să depășească o mașină care era în pană, pe marginea drumului.

„Pe DN1D, la aproximativ un kilometru până în calea ferată dinspre Ciorani către Albești, un autoturism care se deplasa către Ciorani a un alt autoturism aflat pe marginea părții carosabile oprit, și nu a păstrat distanța laterală față de microbuzul care circula din sens opus”, au declarat reprezentanții Poliției Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.