Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier pe DN1: Trei femei au fost rănite

radiofrance.fr
accident

Trei femei din Timişoara au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce au fost rănite, joi, într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, pe DN1, în afara localităţii Bradu, potrivit Ambulanţei şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

SAJ Sibiu a trimis de urgenţă două echipaje medicalizate la faţa locului. "Echipajele SAJ au acordat asistenţă medicală victimelor în vârstă de: 17 ani, femeie, TCC acut închis; 21 de ani, femeie, traumatism lombar, TCC şi multiple contuzii; 44 ani, femeie, TCC acut închis, escoriaţii. Victimele au fost transportate la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare", a anunţat Ambulanţa Sibiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Accidentul a fost provocat de un şofer de 20 de ani din Arad, care nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a intrat în maşina din faţa sa.

"Din primele informaţii se pare că şoferul unui autoturism -bărbat, în vârstă de 20 de ani, din Arad - pe fondul nepăstrării distantei regulamentare în mers a intrat în coliziune cu maşina care circula in faţa sa, autoturism condus de un bărbat de 22 de ani din Timişoara. Trei persoane de sex feminin, în vârstă de 17, 21 şi 44 de ani, din Timişoara, sunt uşor rănite. Accidentul s-a produs pe sensul de mers Braşov - Sibiu. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe sensul de mers Sibiu-Braşov. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.