Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier soldat cu 26 victime: Un TIR a lovit un microbuz în Prahova/ update

accident

UPDATE: Un număr de 26 de persoane au fost rănite, marţi seară, în accidentul dintre un TIR şi un microbuz care a avut loc în localitatea prahoveană Băicoi, 19 dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti.

___

Un număr de 12 persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marţi seară în localitatea prahoveană Băicoi, patru dintre acestea fiind în stare gravă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit acesteia, 11 persoane au fost deja transportate cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, una aflându-se încă la locul evenimentului, unde se încearcă stabilizarea ei.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova a declarat că la faţa locului s-au deplasat 14 echipaje de ambulanţă, dintre care două cu medic. Au mai fost trimise alte 11 echipaje ale ISU, respectiv două autospeciale de descarcerare, şapte ambulanţe SMURD şi două autospeciale de lucru.

Primele informaţii arătau că, în urma impactului dintre un TIR şi un microbuz, unele persoane ar fi rămas prinse între fiare, însă nu a fost nevoie de intervenţia celor de la descarcerare.

Din primele cercetări, se pare că TIR-ul a ieşit din parcare şi nu a acordat prioritate unui microbuz, pe care l-a acroşat, au declarat oficiali din cadrul Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.