Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier spectaculos în Mureș: un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, a intrat într-o casă, un stâlp de curent și în final într-o țeavă de gaz

accident tir iasi

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, vineri, în localitatea Leordeni, județul Mureș. Acesta a intrat într-o casă și a avariat un stîlp de electricitate și o conductă de gaz. Potrivit ISU Mureș, în urma accidentului produs în localitatea Leordeni nu au fost înregistrate victime, informează Mediafax.

„Este vorba despre un autotren răsturnat, care transporta cereale, care în urma impactului a acroșat o casă de locuit, un stâlp de electricitate și o conductă de gaz. Din fericire nu sunt victime. Pompierii militari asigură prevenirea și stingerea incendiilor la locul intervenției”, a transmis ISU Mureș.

Citește și: Judecătoarea Evelina Oprina își anunță candidatura la președinția CSM - Reacție la scandalul dosarului penal clasat de SIIJ

O echipă a distribuitorului de gaz a intervenit pentru oprirea scurgerilor de gaze. La ora transmiterii știrii, la fața locului este așteaptată o echipă de la compania de electricitate pentru a îndepărta firele de curent care traversau drumul. Circulația în zonă este blocată pe amebele sensuri de mers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.