Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident TERIBIL în Ialomiţa - O autoutilitară s-a răsturnat, patru persoane au fost rănite

Ultima Ora breaking news

Patru persoane au fost rănite luni, două dintre ele fiind transportate la spital cu răni mai grave, în urma unui accident rutier produs pe DJ 201, între localităţile ialomiţene Borăneşti şi Bărcăneşti, anunță news.ro.

Din primele informaţii, accidentul a avut loc în jurul orei 11.00, când o autoutilitară s-a răsturnat pe şosea, la faţa locului fiind mobilizate mai multe efective de pompieri, poliţişti şi ambulanţe SMURD şi de la SAJ Ialomiţa.

"În urma evenimentului, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale(trei adulţi şi o minoră)conştiente şi neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei. Ulterior, două persoane adulte cu vârste de aproximativ 39 de ani, 41 de ani şi minora de aproximativ 12 ani, au fost preluate de echipaje şi transportate la Spitalul Municipal Urziceni, a patra persoană a refuzat transportul la spital", transmite ISU Ialomiţa.

La faţa locului, pompierii asigură măsuri PSI, în timp ce poliţiştii fac măsurători şi cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-*a produs accidentul, dacă a avut drept cauză şi condiţiile meteo rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.