Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accidentarea suferită de fundașul brazilian Arthur de la Bayer Leverkusen îl poate ține departe de teren până la finalul anului

wikipedia
bayer leverkusen

Bayer Leverkusen nu se va mai putea baza pe fundaşul Arthur timp de aproape trei luni, acesta suferind o accidentare gravă la coapsă, a anunţat gruparea din Bundesliga, scrie DPA.

Leverkusen a menţionat că Arthur a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă în timp ce juca pentru echipa U23 a Braziliei, în Maroc, săptămâna trecută, conform agerpres.

Arthur, 20 de ani, a sosit la Bayer Leverkusen în această vară venind de la America Mineiro şi a ajutat echipa să câştige primele trei meciuri ale sezonului în Bundesliga.

"Este o accidentare groaznică şi un moment groaznic. Va avea nevoie de mai multe săptămâni pentru recuperare", a spus antrenorul Xabi Alonso.

Bayer Leverkusen este lider în Bundesliga după primele 3 etape cu 9 puncte, la egalitate cu a doua clasată, campioana Bayern Munchen, cele două formaţii urmând să se înfrunte vineri seara, pe terenul bavarezilor, în prologul etapei a 4-a a campionatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.