Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aceasta este data la care va fi GATA Catedrala Mântuirii Neamului

catedrala mantuirii neamului

Catedrala Mântuirii Neamului este ridicată în proporţie de peste 70%. Lucrările de interior vor începe după 2018 şi se estimează că se vor încheia în cel mult 6 ani. Potrivit Patriarhiei Române, Catedrala va fi gata anul viitor,  pe 30 noiembrie, dar fără picturile care vor ilustra interiorul.

Citește și: Ludovic Orban îi plânge soarta lui Tăriceanu: este MILOGUL de serviciu

Citește și: BOMBĂ pe scena politică: PNL s-ar putea alege cu DOSAR PENAL / SURSE presă

Obiectivul Patriarhiei este să dea în folosință Catedrala la momentul sărbătoririi de către România a 100 de ani de la Marea Unire, iar ziua de Sfântul Andrei a fost aleasă pentru că acesta este ocrotitorul României, informează stirile TVR.

Până acum, ridicarea celei mai mari catedrale din ţară a costat 60 de milioane de euro din care peste 20% au venit din donaţii. Pentru a o finaliza, reprezentanţii Patriarhiei spun că ar mai avea nevoie de alte 20 de milioane de euro.

Până acum, ridicarea celei mai mari catedrale din țară a costat 60 de milioane de euro din care peste 20% au venit din donații. Pentru a o finaliza întreagă incintă, reprezentanții Patriarhiei spun că ar mai avea nevoie de alte 20 de milioane de euro.

“Deși inițial, la începutul proiectului, s-a vehiculat o sumă absurdă de 400 de milioane de euro care ar fi fost necesară construirii, în realitate, această suma este de 80 de milioane de euro, la care se adaugă TVA-ul de 16 milioane de euro, sumă care se va întoarce la stat”, a mai Vasile Bănescu, purtă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.