Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune a polițiștilor în București: 15 permise de conducere reținute, majoritatea pentru încălcarea semaforului roșu

Facebook
Politia rutiera 1

Poliţiştii au reţinut, în urma unei actiuni desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15 permise de conducere, mai mult de jumătate pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, şi au aplicat 49 de amenzi. De asemenea, au depistat un şofer sub influenţa substanţelor psihoactive în Sectorul 2. Alte infracţiuni constatate au fost: conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Nouă certificate de înmatriculare au fost reţinute pentru deficienţele tehnice constatate, potrivit news.ro.

”În noaptea de 17/18 Februarie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat în sistem integrat alături de poliţişti din cadrul IPJ Ilfov în mai multe zone de interes operativ aflate pe raza de competenţă în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În urma controalelor efectuate,

poliţiştii rutieri au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 3 infracţiuni”, anunţă duminică Poliţia Capitalei.

Infracţiunile constatate se referă la conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, au fost reţinute 15 de permise de conducere: 8 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, 3 pentru infracţiunile la regimul circulaţiei pe drumurile publice, 2 pentru conducere sub influenţa alcoolului (contravenţie), 2 pentru adoptarea unui comportament agresiv.

Totodată, au fost reţinute 9 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.

Poliţiştii prezintă şi cazul unui bărbat în vârstă de 37 de ani depistat sub influenţa substanţelor psihoactive, în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din Sectorul 2.

”În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal”, precizează Poliţia Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.