Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune în forţă a DIICOT, urmată de mega-audieri. O firmă cunoscută, vizată

diicot

Procurorii DIICOT desfăşoară miercuri dimineaţă o acţiune de amploare, vizată fiind una dintre cele mai cunoscut firme de salubrizare şi amenajări peisagistice. Potrivit unor surse judiciare, 50 de persoane vor fi duse la audieri într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Procurorii DIICOT, serviciul teritorial Ploieşti, efectuează 37 de percheziţii, în Bucureşti şi judeţele Prahova, Ilfov, Giurgiu, Cluj, Satu Mare, Braşov şi Brăila, la persoane dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul cu 18 milioane de euro. Vizată este firma Romprest, a omului de afaceri Walter Florian. 50 de persoane vor fi duse la audieri la DIICOT.

Romprest este firma care modernizează în această perioadă centrul istoric al municipiului Timişoara. Romprest asigură serviciile de salubrizare în sectoarele 1 şi 5 din Capitală. Grupul Romprest colaborează cu peste 45 de municipalităţi din ţară. Cu 6000 de angajaţi, grupul are o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro.

Patronul firmei, Florian Walter, finul lui Miron Mitrea, este şi el vizat de anchetatori. Acesta a fost unul dintre acţionarii clubului de fotbal Dinamo, fost patron al clubului Petronul Ploieşti şi actualul finanţator al clubului U Cluj. Percheziţiile au loc şi la domiciliul lui Florian Walter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.