Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiunea naţionalei U17 a fost anulată după ce au fost depistate două cazuri pozitive de Covid-19, anunță FRF

www.news.ro
testare tricolori

Federaţia Română de Fotbal anunţă că acţiunea lotului Under 17, generaţia 2004, nu va mai avea loc după ce au fost depistate două cazuri pozitive Covid-19 în urma testărilor efectuate, potrivit news.ro.

Reprezentativa pregătită de Daniel Mogoşanu trebuia să dispute o dublă amicală împotriva naţionalei similare a Bulgariei, în perioada 8-11 octombrie!

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

Tricolorii s-au reunit pe 5 octombrie, iar miercuri, 7 octombrie ar fi trebuit să plece la Sliven, în Bulgaria. Întreaga acţiune a fost anulată după ce rezultate la cea de a treia testare a doi dintre jucătorii convocaţi au fost pozitive.

De asemenea, la selecţionata U19 a României, care se află reunită la Snagov, doi jucători au prezentat simptome Covid-19. Atât ei cât şi contacţii lor direcţi au fost izolaţi în camere separate.

Citește și: Adevărata față a MODESTIEI a fostului șef de la UNIFARM - Ar fi cerut 2,5 euro per combinezon pentru sine la comanda făcută în pandemie

În total, 6 jucători şi doi membri ai staff-ului sunt izolaţi de restul delegaţiei până la sosirea rezultatelor testelor Covid-19. Toată delegaţia va efectua teste mâine dimineaţă, a treia testare pentru această acţiune.

La primele două testări toate rezultatele au fost negative.

Toate testele efectuate au fost realizate conform protocolului medical al loturilor naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.