Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

IGPR
control masca covid politie femei batrane

Începând de ieri și pâna duminică, 17 octombrie, la nivel național, polițiștii intensifică acțiunile de informare, precum și de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19.

Atât în municipiul București, cât și în fiecare județ, depunem toate eforturile pentru limitarea efectelor pandemiei și protejarea populației.

Împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, polițiștii verifică și modul în care sunt respectate prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, la nivel național, sunt desfășurate acțiuni punctuale.

Întrucât sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, polițiștii se află permanent la datorie.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică, să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Reamintim faptul că în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.content-imagecontent-image content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.