Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Unul dintre cei mai apreciați actori a murit la numai 43 de ani: Suferea de CANCER

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Chadwick Boseman, actorul care l-a jucat pe Black Panther, a murit la 43 de ani. Boseman fusese diagnosticat cu cancer la colon în 2016.

Chadwick Boseman, actorul cunoscut pentru rolul Black Panther din filmele Marvel Cinematic Universe, a murit la 43 de ani, după ce a suferit de mai mulţi ani de cancer de colon, a anunţat familia sa pe pagina oficială de Twitter.

Citește și: SURSE Cine l-ar putea înlocui pe Liviu Vasilescu la șefia Poliției Române

Boseman a murit vineri noapte în casa lui din Los Angeles, înconjurat de apropiaţi, scrie mediafax.ro.

„Un adevărat luptător”, după cum l-a numit familia, Chadwick Boseman nu a vorbit vreodată despre diagnosticul - cancer la colon, stadiul trei - care i-a fost dat în 2016.

Citește și: Cozmin Gușă – jocul și mizele reale ale moțiunii: PNL și PSD vor forma, după alegeri, un Guvern de criză

Actorul nu a vorbit niciodată public despre diagnosticul său.

Boseman a murit acasă, având soţia şi familia alături.

Citește și: EXCLUSIV Erupe un nou scandal în Poliție! Dumitru Coarnă îl desființează pe un celebru șef: Spor de 50% prin fals și uz de fals

Pe lângă rolul de Black Panther, primul supererou afro-american care a obţinut propriul său film Marvel, Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucător de baseball Jackie Robinson şi cântăreţul James Brown în filmele biografice „42” şi, respectiv, „Get On Up”.

Filmul „Black Panther”, lansat în 2018, a fost unul dintre cele mai mari succese ale Marvel, cu peste 1,3 miliarde de dolari SUA şi este pelicula cu cele mai mari încasări din seria MCU.

Citește și: EXCLUSIV Dispoziție explozivă! Poliția Română subjugă Poliția Locală

El urma să apară într-un al doilea film Black Panther, care este încă lucru.

Cel mai recent film lansat în care a jucat este „Da 5 Bloods” al lui Spike Lee, lansat vara aceasta de Netflix. De curând a încheiat filmările pentru drama „Ma Rainey's Black Bottom”, bazată pe piesa de teatru premiată cu Pulitzer a lui August Wilson.

Citește și: EXCLUSIV Transfer de trupe în Poliția Română! Medicii veterinari devin polițiști

Născut pe 22 noiembrie 1977, în Anderson (Carolina de Sud), Boseman s-a remarcat în rolul jucătorului de baseball Jackie Robinson, în „42” (2013), şi în cel al muzicianului James Brown, în „Get on Up” (2014).

A devenit cunoscut la nivel mondial graţie „Black Panther”, succes din 2018, cu încasări de peste 1,3 miliarde de dolari, primul lungmetraj cu supereroi nominalizat la categoria „cel mai bun film” a premiilor Oscar.

Citește și: Cozmin Gușă – jocul și mizele reale ale moțiunii: PNL și PSD vor forma, după alegeri, un Guvern de criză

El a mai jucat acelaşi rol în „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War” şi „Avengers: Endgame”, producţii Marvel.

„Decesul lui Chadwick este absolut devastator”, a transmis Kevin Feige, preşedinte şi CCO al Marvel Studios. „A fost T’Challa al nostru, Pantera noastră Neagră şi dragul nostru prieten. De fiecare dată când apărea pe platou, radia farmec şi bucurie şi de fiecare dată când apărea pe ecran făcea ceva absolut de neuitat”.

Citește și: EXCLUSIV Erupe un nou scandal în Poliție! Dumitru Coarnă îl desființează pe un celebru șef: Spor de 50% prin fals și uz de fals

Boseman a absolvit Universitatea Howard şi a avut mici roluri în televiziune înainte de a fi distribuit în primul său film de la Hollywood în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.