Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Billy Crystal, un mare fan al echipei New York Yankees, va efectua prima aruncare în deschiderea sezonului profesionist de baseball din Statele Unite

emmys.com
Billy Crystal

Cunoscutul actor american Billy Crystal, un mare fan al echipei New York Yankees, va efectua prima aruncare în deschiderea sezonului profesionist de baseball din Statele Unite, joi, la meciul pe care gruparea din Bronx îl va disputa pe teren propriu cu Boston Red Sox, informează EFE, citat de Agerpres.

Billy Crystal, protagonistul comediei muzicale "'Mr. Saturday Night" de pe Broadway şi care a prezentat în mai multe rânduri Gala Premiilor Oscar, şi-a îndeplinit visul de a juca pentru echipa sa favorită în 2008, când Yankees i-a permis să evolueze pentru câteva minute într-un meci cu Pittsburgh Pirates.

Meciul de joi va marca a 32-a ocazie în care New York Yankees va înfrunta în deschiderea sezonului formaţia Boston Red Sox, precizează franciza newyorkeză într-un comunicat.

Gruparea newyorkeză a mai anunţat că posesorii de bilete pentru acest sezon vor desfăşura un drapel american gigant pe terenul de joc, înainte de a asculta imnul naţional.

De asemenea, în cursul rundei a şaptea, un cunoscut artist de pe Broadway, Quentin Earl Darrington, nominalizat la premiul Grammy pentru MJ the Musical, care spune povestea lui Michael Jackson, va cânta "God Bless America", imnul Statelor Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.