Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul britanic Tom Hardy va juca într-o nouă adaptare a romanului 'A Christmas Carol', de Charles Dickens

NME.com
Tom Hardy

Actorul britanic Tom Hardy va juca într-o nouă adaptare a romanului "Poveste de Crăciun/ A Christmas Carol", de Charles Dickens, produsă de postul BBC, într-o serie de ecranizări dedicată celebrului autor englez, potrivit collider.com, relatează Mediafax.

Miniseria în trei părți va fi produsă de Steven Knight și Tom Hardy.

Producătorul Steven Knight a declarat într-un interviu pentru platforma Collider că scenariul a fost deja finalizat, iar miniseria va fi lansată anul acesta, cel mai probabil în preajma Crăciunului.

De asemenea, Knight a dezvăluit că "A Christmas Carol" este prima dintr-o serie de adaptări ale unor creații de Dickens, realizate într-o manieră modernă. Următoarea ar putea fi "David Copperfield".

Citește și: Regizorul filmului Bohemian Rhapsody a fost acuzat de patru bărbați că a întreținut relații sexuale cu ei pe când erau minori

Tom Hardy, în vârstă de 41 de ani, s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum "Cavalerul negru: Legenda renaşte", "Un spion care ştia prea multe", "Începutul", "RocknRolla", "Legend", "Dunkirk", "Mad Max: Fury Road" și "Venom". Pentru rolul din filmul "The Revenant" (2015) a primit o nominalizare la Oscar. În 2018 a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.