Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Claudiu Belonț candidează ca să fie primar: A fost primit de Ludovic Orban și alți lideri PNL - FOTO

Claudiu Bleonț

Celebrul actor Claudiu Bleonț vrea să facă o ”figură” și pe scena politică, așa că a decis să își încerce norocul la alegerile locale. Bleonț va candida pentru postul de primar în Beliș, ”o comună de munte de lângă Cluj”, cum o descrie artisul.

Bleonț a primit ”binecuvântare” de la București, de la cei mai importanți lideri PNL. S-a întâlnit cu Ludovic Orban, Ovidiu Raețchi, Robert Sighiartău, Adrian Oros, Ionuț Stroe și Bogdan Gheorghiu.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

”Când, de pe poziția de simplu cetățean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei politice, și esti primit, ascultat și ajutat – fără a ți se cere nimic în schimb, fără a fi condiționat, fără a fi nevoit să fii “dator” unei structuri de partid sau unei ideologii politice înțelegi că România are o șansă extraordinară și prinzi aripi. Așa că mulțumesc sincer Ludovic Orban pentru că ți-ai făcut timp să asculți oful oamenilor din Apuseni și pentru că mi-ai arătat că există soluții reale pentru o Românie mai bună.

PS: Poziția pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Beliș, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în fața oamenilor, am intrat în curțile lor, i-am privit în ochi și le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva...Așa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonț, am luat la rând ministerele, am deschis uși, am pus întrebări și am căutat soluții. Pentru că pentru moți cuvântul dat și mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie și au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Așa că nu am cum să nu mulțumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluții și suport real. Fără a imi cere nimic în schimb, fără a mă condiționa sau “îndatora” pentru viitor. Ci pur și simplu pentru că am întâlnit niște oameni extraordinari, care pot și vor să facă România mai bună pentru noi toți și care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonț, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susținut de oameni și pentru oameni. Cu adevărat “prin noi înșine”.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Mulțumesc Ludovic Orban, Ovidiu Raețchi, Robert Sighiartău, Adrian Oros, Ionuț Stroe, Bogdan Gheorghiu și vă aștept în Apuseni să le arătați și moților ce mi-ați arătat mie – că împreună se poate.”, e mesajul lui Claudiu Bleonț.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.