Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Cuba Gooding Jr. a fost acuzat de hărțuire sexuală de alte trei femei

romaniatv.net
hartuire sexuala

Trei noi acuzații de hărțuire sexuală au fost făcute la adresa actorului premiat cu Oscar Cuba Gooding Jr., după ce pe numele lui a fost deschis un proces pentru că ar fi atins sânii unei femei cu forța, potrivit People, scrie Mediafax.

Alte trei femei l-au acuzat pe starul hollywoodian de molestare sexuală, iar identitatea acestora nu a fost făcută publică. Potrivit unor surse, presupusele incidente au avut loc în restaurante și baruri din Manhattan, New York, iar agresiunile sexuale raportate s-ar fi petrecut în anii 2008, 2013 și 2015.

Avocatul actorului, Mark J. Heller, a declarat că acuzațiile celor trei femei nu sunt "credibile".

"Alte trei domnișoare susțin că au fost molestate sexual de Cuba, iar una dintre acuzații vizează un presupus incident din anul 2008. Acuzațiile nu sunt credibile. Cu siguranță nu vor fi incluse în rechizitoriul pentru care ne vom prezenta în instanță mâine", a declarat Heller pentru People.

Sergentul Jessica McRorie, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție al orașului New York, a declarat: "NYPD analizează foarte serios cazurile de hărțuire sexuală, de viol și îndeamnă victimele să raporteze poliției incidentele, astfel încât să putem demara investigațiile și să oferim sprijin supraviețuitorilor".

Citește și: Ultimele vești despre Tamara Buciuceanu-Botez: 'E într-o stare gravă'

În prezent, pe numele actorului este deschis un proces, după ce a fost acuzat că i-a atins cu forța sânii unei femei, într-un bar din Manhattan, în iunie 2018.

Starul din "Jerry Maguire" a fost arestat, deși a pledat nevinovat la acuzațiile de atingere forțată și de abuz sexual.

Avocatul actorului a încercat să convingă judecătorul că nu este cazul să se ajungă în instanță, prezentând doi martori care au susținut că incidentul nu a avut loc și o înregistrare video care, însă, nu l-a convins pe omul legii.

Judecătorul a respins și invocarea instabilității mintale a femeii invocată de apărare pe baza mesajelor publicate de aceasta pe rețelele de socializare online. Femeia în vârstă de 30 de ani notase de mai multe ori că suferă de depresie, anxietate și că, "de fapt, a aflat că al ei creier este o mizerie de proporții".

"Această instanță nu este de acord. Conflictul dintre acuzațiile concrete, informațiile oferite curții și observațiile acuzatului trebuie să fie rezolvat în urma unui proces", a notat judecătorul.

Atingerea forţată a unei persoane poate fi pedepsită cu până la un an de închisoare, potrivit legislaţiei din orașul american New York.

În ultimii ani, Cuba Gooding Jr. a avut probleme legate de dependenţa de alcool. Astfel, printre altele, în 2012, acesta a agresat o chelneriţă într-un bar din New Orleans.

După ce a devenit celebru cu rolul din "Jerry Maguire" (1996), pentru care a primit un Oscar, Gooding a mai jucat în filme precum "Mai bine nu se poate" (1997), alături de Jack Nicholson, "Bărbaţi de onoare" (2000), "Pearl Harbor" (2001), dar şi "The Butler".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.