Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Jude Law s-a logodit cu iubita sa Phillipa Coan, după o relație de patru ani. Nunta urmează să aibă loc în luna mai

biography.com
Jude Law

Phillipa Coan, o psiholoagă în vârstă de 32 de ani, și-a afișat inelul de logodnă, decorat cu un diamant uriaș, la un eveniment care a avut loc miercuri, la Londra. În vârstă de 46 de ani, Jude Law a fost căsătorit, în perioada 1997 - 2003, cu actrița Sadie Frost, cu care are trei copii: fiii Rafferty, în vârstă de 22 de ani, și Rudy, în vârstă de 16 ani, și modelul în vârstă de 18 ani Iris, informează Mediafax.

Citește și: Ed Sheeran și iubita lui din copilărie Cherry Seaborn s-au căsătorit în secret într-o ceremonie restrânsă

De asemenea, actorul are o fiică în vârstă de 9 ani, Sophia, dintr-o relație scurtă cu modelul american Samantha Burke, și o altă fiică în vârstă de 3 ani cu o fostă iubită, Catherine Harding.

Starul a mai fost logodit cu Sienna Miller, din 2004 până în 2006, când cei doi s-au despărțit, după ce Law a recunoscut public că a avut o aventură cu bona copiilor lui. Cei doi și-au reluat relația în 2009, dar s-au despărțit definitiv în 2011.

Actorul britanic Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar, în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain". În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat şi la premiile Tony pentru acest rol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.