Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Marius Manole, despre întâlnirea cu Rodica Mandache: 'Mi-au dat lacrimile'

www.tnb.ro
tnb

Actorul Marius Manole a vorbit despre momentul în care s-a întâlnit pentru prima dată cu Rodica Mandache: ”Mi-au dat lacrimile. Am plecat cu impresia că a fost o întâlnire ratată”, a explicat artistul marți, invitat într-o ediție specială ”Marius Tucă Show”, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp`

”Am intrat la Odeon. Căutam pe cineva. Repeta Radu Afrim cred. Am văzut-o când a ridicat ochii din pagini și a zis «uite-l și pe ăsta»”, și-a amintit Marius Manole prima întâlnire cu Rodica Mandache. ”Mi-au dat lacrimile. Am plecat cu impresia că a fost o întâlnire ratată. O mare actriță. Noroc că s-au reparat lucrurile după aceea”.

”Are o figură de francez. Nu urât, dar are un rafinament al trăsăturilor.(...) În emisiunea asta ești chiar mai frumos decât mine”, a spus Rodica Mandache despre invitatul lui Marius Tucă. Actrița a fost invitat special în dialogul dintre Marius Tucă și Marius Manole.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Dumitru Coarnă se adeverește! Ludovic Orban se ține de cuvânt .

Marius Manole s-a născut pe 4 octombrie 1978, la Iași și este actor la Teatrul Național București. Este absolventul clasei profesorilor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe, de la secția Actorie de la Universității de Arte ”George Enescu” din Iași. A urmat și cursurile secției de coregrafie din Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București și a participat la stagii în cadrul Academiei Itinerante Andrei Șerban, la Horezu și la New York.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.