Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Mihai Calin spune de ce susține protestul magistraților - Ei au ieșit în stradă, nu pentru salarii și drepturile lor, ci pentru o justiție independentă

protest actori

Actorul Mihai Călin a precizat ca sustine protestul magistratilor pentru ca acestia lupta pentru o justitie independenta, mentionand ca dupa protestul actorilor de la Teatrul National a primit multe mesaje de multumire de la procurori si judecatori.

"Ei au ieșit în stradă, nu pentru salarii și drepturile lor, ci pentru o justiție independentă. Atenție, oameni buni, nu știu cât pot să mai reziste. (..) Noi nu am făcut un protest față de OUG 7 în baza unei analize proprii, juridice, a acestui act normativ, ci a fost un act de solidaritate față de magistrați, pentru că noi avem încredere în acele asociații. A meritat, au venit colegii noștri, cam jumătate, au venit și de la alte teatre, nu doar actori. Știu sigur că Tudor Chirilă - m-a sunat ieri și voia să facă un gest asemănător, probabil săptămâna asta. Oamenii să înţeleagă că nu e vorba doar în a creşte salariul. Creşti salairul şi stai într-o cloacă de mocirlă. Vom mai protesta, magistraţii nu mai au cale de întoarcere, trebuie mers până la capăt. Marius Manole tot a spus despre grevă, cred că spre greva generala trebuie să ne îndreptăm. Dar pentru asta avem nevoie de categorii foarte largi, CFR, poate, pentru că are probleme foarte mari, că deraiază, poate s-or trezi şi oamenii de acolo sau din alte companii de stat. Nu o să cer companiilor private să facă grevă sau să îşi blocheze activitatea”, a declarat Mihai Calin la Digi24.

Citeste si Florin Cîțu : De frică, Dragnea, Vâlcov și Teodorovici transmit că vor schimba OUG 114. Nu ajunge că acum recunosc că au fost stupid people

Referitor la declaratille unui lider PSD, potrivit carora actorii nu cunosteau ordonanta impotriva careia au iesit in strada, in semn de solidaritate cu magistratii, Mihai Calin a spus: "Dl Buzatu a spus că n-am înțeles și că pentru așa ceva trebuie puțintică carte.Și a mai spus ceva grav: „Haideți să fim puțin serioși în țara asta”. Haide să fim puțin serioși? După ce ei fac jaf după jaf, aproape zilnic, în țara asta, cu justiția, cu economia? Păi cine să fie serios? Da, haideți să fim serioși și să ieșim la vot".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.