Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița americană Dakota Johnson a lansat un podcast pentru a sprijini victimele abuzurilor sexuale

Latina Lista
Sexual assault agresiuni sexuale

Actrița americană Dakota Johnson, cunoscută pentru rolul din franciza "Fifty Shades of Gray", a lansat podcast-ul "The Left Ear", în care victime ale abuzurilor sexuale își vor împărtăși experiențele, potrivit contactmusic.net, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

Actrița în vârstă de 29 de ani a făcut public numărul ei de telefon la ediția din 2019 a Global Citizen Festival, încurajând femeile să o sune pentru a-i povesti experiențele prin care au trecut. Platforma "The Left Ear" a venit în completarea inițiativei din anul 2018, permițându-le victimelor să fie ascultate și încurajate.

"În urmă cu un an, le-am cerut femeilor și fetelor din întreaga lume să mă sune și să îmi lase un mesaj vocal cu poveștile lor privind violența sexuală, abuzul și inegalitățile de gen. Nu voiam să vorbesc în numele lor, ci doar să le ascult. Acesta este «The Left Ear», un podcast unde veți putea găsi și asculta mesajele vocale. Pentru a proteja anonimatul, vocile victimelor au fost ușor editate și toate detaliile care ar putea trimite la identificarea lor au fost șterse. Cu excepția acestor lucruri, nimic nu a fost modificat. Acestea sunt povești ale unor oameni reali din întreaga lume", a scris actrița pe platforma de socializare online Instagram.

Citește și: EXCLUSIV Unde lucrează soția șefului de Poliție care ar fi amenințat-o pe mama Luizei: E procuror

Totodată, Dakota i-a îndemnat pe cei interesați să asculte să fie atenți, avertizând că poveștile au un puternic impact emoțional: "Ascultarea acestor povești poate fi o experiență foarte intensă. Prin urmare, aveți grijă de voi dacă alegeți să le ascultați. Cu toate acestea, sper că veți alege să le ascultați, pentru că este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru cineva".

Dakota a dezvăluit că numele platformei a venit de la ideea potrivit căreia cineva poate fi salvat dacă este ascultat "cu inima": "Urechea dreaptă este cea mai apropiată de inimă. Ascultând cu inima, poți salva pe cineva".

Primul episod din "The Left Ear" este disponibil deja, iar un nou podcast va fi lansat pe 7 octombrie.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith și Don Johnson, s-a născut în 1989 și a debutat în industria cinematografică în 1999, interpretând un rol în filmul "Nebunie în Alabama/ Crazy Alabama". Ulterior, a obținut roluri în pelicule precum "Rețeaua de socializare/ The Social Network", din 2010, și "Need for Speed". În anul 2016, Dakota Johnson a fost nominalizată la Zmeura de Aur pentru rolul Anastacia Steele din filmul "Fifty Shades of Grey".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.