Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa şi activista Jane Fonda, în vârstă de 82 de ani, a anunţat că va renunţa la chirurgia estetică

Jane Fonda

Actriţa şi activista Jane Fonda, în vârstă de 82 de ani, care nu a ascuns niciodată că a recurs la chirurgia estetică, a anunţat în revista Elle Canada că a renunţat la bisturiu, anunță news.ro.

"Nu pot pretinde că nu sunt vanitoasă, dar nu va mai exista chirurgie plastică - nu mai vreau să mă operez", a declarat ea în revistă. "Trebuie să muncesc în fiecare zi pentru a mă accepta mai mult. Nu este uşor pentru mine".

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Fiica legendarului actor Henry Fonda - şi sora lui Peter Fonda, care a murit în august 2019 - Jane Fonda s-a luptat mare parte din viaţă cu bulimia şi a folosit reţelele de socializare pentru a râde de problemele sale: "Încerc să spun într-o manieră clară că este o luptă permanentă cu mine. Public adesea fotografii în care am o figură dezorientată!".

Întrebată despre subiectul chirurgiei estetice în 2017 de jurnalista Megyn Kelly, Jane Fonda a preferat să vorbească despre filmul "Our Souls at Night" în care joacă alături de Robert Redford.

Jane Fonda a fost în atenţia publicului în ultimele luni, după ce a participat la Washington la mai multe proteste contra schimbărilor climatice. Îmbrăcată în aceeaşi haină roşie, actriţa s-a lăsat arestată mai multe săptămâni pentru a denunţa inacţiunea responsabililor politici în faţa pericolului schimbărilor climatice.

Citește și: Dacia lansează primul model de autovehicul electric produs în România

La gala Oscar de anul acesta, Jane Fonda a anunţat câştigătorul categoriei "cel mai bun film" - "Parasite", de Bong Joon-ho. Actriţa a îmbrăcat o rochie Ellie Saab pe care a mai purtat-o la Festivalul de la Cannes din 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.