Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrițele Lashana Lynch și Ariana DeBose au fost nominalizate la trofeul BAFTA Rising Star

Lashana Lynch, agentul 007

Lashana Lynch, cunoscută din cel mai recent film al francizei "James Bond", şi actriţa Ariana DeBose, premiată cu Globul de Aur pentru rolul jucat în noua versiune a musicalului "West Side Story", se numără printre cei cinci tineri artişti care au fost nominalizaţi la trofeul EE Rising Star ce va fi atribuit la ediţia din acest an a premiilor decernate de Academia Britanică de Arte ale Filmului şi Televiziunii (BAFTA), informează marţi Reuters.

Actriţa americană în vârstă de 18 ani Millicent Simmonds, care suferă de surditate, este cea mai tânără dintre artiştii nominalizaţi la BAFTA Rising Star 2022. Ea este cunoscută pentru rolul interpretat în filmele din franciza horror "A Quiet Place", potrivit Agerpres.

Lista celor cinci nominalizaţi, dezvăluită marţi, îi include şi pe actorul britanic Harris Dickinson, care a putut fi văzut de curând în filmul "The King's Man", şi actorul australian Kodi Smit-McPhee, cunoscut pentru rolul jucat în "The Power of the Dog" - ce ar putea să îi aducă o nominalizare la Oscar - şi pentru interpretările sale din cele mai recente producţii ale francizei "X-Men".

Lashana Lynch, născută la Londra, a devenit celebră anul trecut după interpretarea agentului 007 Nomi în cel mai recent film din franciza "James Bond", intitulat "No Time To Die". Ea a putut fi văzută şi în pelicula "Captain Marvel".

Artista americană Ariana DeBose a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru interpretarea din remake-ul musicalului "West Side Story", regizat de Steven Spielberg, la ediţia din luna ianuarie a Globurilor de Aur.

Gala de decernare a premiilor BAFTA va avea loc în acest an pe 13 martie la Londra. Nominalizările vor fi anunţate joi, 3 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.