Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații de la Bruxelles la adresa PSD: 'Îşi bate joc de cota unică de impozitare, aruncă banii'

parlamentul european

Europarlamentarul Daniel Buda, lider al organizaţiei PNL Cluj, a declarat sâmbătă, la Consiliul de coordonare judeţean al filialei Bistriţa-Năsăud, că PSD "îşi bate joc" de România şi de cota unică de impozitare şi "aruncă banii pe ajutoare sociale".

"Astăzi, vedem un PSD care îşi bate joc de România, un PSD care nu face altceva decât să amaneteze viitorul copiilor noştri, un PSD care, iată, îşi bate joc de cota unică de impozitare, aruncând-o în derizoriu şi renunţând la ea. Un PSD care, iată, vine şi vă impozitează găina şi porcul din coteţ, un PSD care, din păcate, nu face altceva decât să arunce banii pe ajutoare sociale", a susţinut Buda, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

El a adăugat că, din aceste motive, este nevoie ca PNL să îşi desăvârşească procesul de fuziune şi să acţioneze ca o singură echipă, cu o conducere statutară, deoarece România are nevoie de un partid puternic pe eşichierul de dreapta al politicii.

La Consiliul de coordonare judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud de sâmbătă se va alege noua conducere a filialei. În sală sunt prezenţi peste 360 de delegaţi, iar printre invitaţi se numără preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, cel al PNL Sălaj, Lucian Bode, şi cel al PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Pentru funcţia de preşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud s-au înscris patru candidaţi: actualul lider interimar, deputatul Robert Sighiartău, prim-vicepreşedintele interimar judeţean, Ioan Turc, primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi, şi consilierul judeţean Ovidiu Florean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.