Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE la adresa unui fost celebru senator din partea soţiei: 'A vrut să mă OMOARE '

Inquam Photos / George Calin
Senatul Romaniei

Acuzaţii extrem de grave la adresa unui fost senator celebru din ţara noastră. Soţia acestuia spune că a fost ameninţată cu moartea chiar de către bărbat. Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au apărut împreună într-o emisiune televizată pentru prima oară după recentele certuri și amenințări cu divorțul.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îl IRONIZEAZĂ pe Victor Ponta: Cine va pleca de la PSD la Pro România

Cei dor par a se fi împăcat, însă lucrurile între ei nu sunt tocmai roz. Chiar dacă Ilie era de față, Brigitte și-a făcut curaj să povestească o întâmplare mai puțin fericită din viața de cuplu. Cei doi se aflau în vacanță în Sardinia, când fostul mare jucător a făcut o criză de nervi. „Am fost în Sardinia, și atât de tare ne-am enervat încât el mi-a spus că a vrut să mă omoare, dar nu știe ce să facă cu cadavrul", a relatat Brigitte. Nepăsător și indiferent la cele povestite de soția lui, Ilie a răspuns: "Eram beat".

Citeşte şi: Liviu Dragnea 'a făcut ordine' în PSD: Anunţurile şefului Camerei Deputaţilor

Pe tot parcursul emisunii, el a adoptat o atitudine zeflemistă față de brunetă, care nu reușea cu niciun chip să îl facă pe Ilie să-i asculte nemulțumirile. În plus, bruneta a povestit că deși nu sunt despărțiți, ei doi nu mai dorm în același pat, și chiar nici în aceeași casă.

„Suntem soț și soție în momentul de față și suntem separați. Eu nu dorm cu el seara pentru că eu locuiesc în altă parte. El mi-a spus că atât îmi trebuie, să bag eu divorțul și o să mă țină cinci ani în proces. Eu mi-am dorit lucrul ăsta, dar el a spus că nu o să îmi dea divorțul decât în cinci ani", a mai spus vedeta, conform ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.