Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRELE: PNL sacrifică sănătatea populației pentru interesul său electoral

popice

PNL sacrifică sănătatea populației pentru interesul său electoral, acuză liderul PER Dănuț Pop.

„O fractură de logica evidentă a liberalilor este dezbătută tot mai mult de către romanii din țara! Guvernul carantinează localități, dar vrea alegeri! Organizarea alegerilor locale in actualul context va fi un fiasco procedural! Dacă inconsecventa lor a devenit rutina zilnică, iată ca măsurile guvernamentale care urmează a fi luate sunt contestate mai ales de către cei din aparatul administrativ.

Clotilde Armand, candidatul USR-PNL de la Sectorul 1: PNL un partid corupt şi clientelar! Adina Alberts: S-a făcut frate cu necuratul. Și-au bătut joc

Deja, multe persoane care de-a lungul anilor au compus apolitic și chiar politic birourile electorale de circumscripție, au anunțat ca nu vor sa facă parte din vreun organism la alegerile din 27 septembrie. Aceste refuzări ar trebui sa alerteze serios PNL și să ii facă sa renunțe la disperarea de a sacrifica sănătatea și siguranța românilor urmărind doar calcule politice!

PER semnalează că este suficientă existența unei singure unități administrativ- teritoriale carantinate pentru a se proceda la anularea alegerilor! In numeroasele localitati unde s-a impus carantina, nu se pot strânge semnături și nu se poate face propriu-zis campanie! Unele comune nu au curent electric, darămite internet, iar liberalii visează campanie doar în online! Vor să reducă programul teraselor, sacrifică economia țării, dar alegerile tot pe 27 rămân! Aglomeratia din birourile electorale și secțiile de vot va genera un val și mai mare de infectări! Atât de mult i-au speriat sondajele?”, transmite Dănuț Pop.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.