Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, candidatul USR-PNL de la Sectorul 1: PNL un partid corupt şi clientelar! Adina Alberts: S-a făcut frate cu necuratul. Și-au bătut joc

S-au stabilit candidații! La Sectorul 1 din partea Alianței USR/PLUS - PNL candidează userista Clotilde Armand, europarlamentar USR, care a reusit să își facă loc după ce candidatul PNL, Tănase Stamule, a fost îndepărtat cu acordul conducerii liberale.

Vezi și: Nicușor Dan, pus la zid de către Vlad Voiculescu: candidatul dreptei, tot mai izolat/SURSE

În acest context, medicul Adina Alberts, care prin luările de poziții pare tot mai aproape de o candidatură la Primăria Sectorului 1 susține că ”și-au bătut joc de Tănase Stamule” și denunță ipocrizia lui Clotilde Armand care a acceptat deschis alianța cu PNL după ce în urmă cu ceva timp spune despre liberali că sunt nereformați, corupți și clientelari:

”DUPLICITARA CLOTILDE ARMAND „s-a făcut frate cu necuratul” și a făcut alianță cu PNL!

La alegerile pentru Sectorul 1, USR s-a aliat cu PNL. Același PNL despre care Clotilde Armand spunea, în 2016, că e un partid corupt.

„PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii, el rămâne ‘Curat murdar’!”, scria înfrânta Clotilde Armand, după alegerile locale din 2016.

PS: PNL și-a bătut joc de Tanase Stamule! Nu e nici primul și nici ultimul de care PNL își bate joc!”, scrie medicul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.