Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații - O femeie internată cu gripă s-a ales cu mâinile fracturate / Poliția a intrat pe fir

news.ro
masina politie

Polițiștii din Mureș au deschis o anchetă, după ce o femeie de 77 de ani, internată la Spitalul din Reghin cu gripă, a suferit fracturi la ambele mâini.

Poliția din Reghin a fost sesizată de către o femeie de 53 de ani, care a spus că mama sa, o femeie de 77 de ani, din localitatea Suseni, ar fi fost internată la unitatea medicală din Reghin, iar ulterior a suferit fracturi la ambele brațe în împrejurări necunoscute.

„Conform sesizării, femeia, în vârstă de 77 de ani, ar fi fost internată în unitatea spitalicească la data de 21 decembrie 2023, iar ulterior, în urma unei radiografii, s-ar fi stabilit că ambele brațe i-ar fi fracturate”, transmite, vineri, Poliția Mureș.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate în cauză.

Potrivit presei locale, femeia a fost plimbată între spitale, iar familia ei a povestit despre cum a fost găsită cu vânătăi și dureri cumplite, notează ardealnews.ro. Pacienta a fost dusă inițial la spitalul din Reghin pe 21 decembrie, cu simptome severe de gripă. După examinări și analize, medicii au decis să o transfere la Târgu Mureș pentru alte investigații, însă, după două zile, a fost trimisă înapoi la Reghin, la secția de Boli Infecțioase. În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, fiica sa a descoperit-o cu vânătăi pe ambele brațe.

Reprezentanții spitalelor din Târgu Mureș și Preghin, precum și cei de la ambulanță desfășoară propriile investigații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.