Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzațiile lui Vlad Voiculescu aprind PSD! Alfred Simonis: 'USR-PLUS are ocazia de a face dovada transparenței pe care au tot clamat-o'

Inquam Photos / George Calin
vot camera deputatilor Alfred Simonis Parlament

Liderul deputaților PSD a cerut, vineri, convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei: „Luni pot demonstra că nu folosesc „principiul transparenței”, doar ca pe un instrument de șantaj sau vendetă politică”.

„Am solicitat astăzi (vineri - n.r.) convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, solicitată de PSD în urmă cu două săptămâni și tergiversată de majoritatea parlamentară. În noul context, USR-PLUS are ocazia de a face dovada transparenței pe care au tot clamat-o, dar pe care nu au dus-o niciodată până la capăt”, transmite liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis.

El adaugă că, luni, cei din Alianța USR PLUS pot demonstra că „nu folosesc „principiul transparenței”, doar ca pe un instrument de șantaj sau vendetă politică, votând solicitarea PSD de înființare a comisiei de anchetă”.

„Românii au dreptul să știe adevărul”, conchide Simonis, parafrazând un slogan folosit de premierul Florin Cîțu în postările sale de pe Facebook, respectiv „Românii Trebuie Să Știe”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.