Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuze grave in Campania Electorala din Diaspora - UPDATE!

S4C
boom
Deși în România se pretind a fi promotorii dreptății și a justiției, în străinătate merge și altfel. Pe străzile din Lisabona, susținătorii USR-PLUS au lipit afișe electorale, chiar dacă acest lucru este strict interzis. În Portugalia, nu este legal ca un partid politic străin să facă propagandă electorală lipind afișe în domeniul public. Pe lângă faptul că USR-PLUS nu este recunoscut ca formațiune politică de către statul portughez, acest act este considerat drept vandalizare. Iar vandalizarea este crimă și crima, la rândul ei, este dur sancționată.
Sunt adeptul meritocrației, considerând că doar cei realmente competenți au dreptul să acceseze o funcție publică, dar nicidecum încălcând legea, mai ales a unui stat străin. Organizația PNL Portugalia nu va acționa niciodată în acest fel, nu cât timp eu voi fi în conducere. Onestitatea și verticalitatea sunt valorile pe care le promovăm și după care ne ghidăm, iar pentru fapte ilegale avem toleranță zero!
Aceasta este politica pe care noi, liberalii, o practicăm. La urne va depinde de electorat dacă dorește o asemenea politică pentru guvernarea României.
A trecut vremea vorbelor goale, de acum înainte faptele contează! Scrie pe facebook, Sergiu Senciuc, Presedinte PNL Portugalia
In urma articolului de mai sus, am primti la redactie:
"Din nefericire, am încurcat o parte din poze cu o acțiune electorală petrecută în Spania. Îmi pare rău pentru confuzia produsă, nu a fost intenția mea. Îmi doresc din suflet să nu se mai întâmple un asemenea lucru pe viitor!" - Sergiu Senciuc, Presedinte PNL Portugalia

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.