Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ada Milea regândește muzicalul 'Alice în țara Minunilor' la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

ALICE, al treilea spectacol marca Ada Milea la Teatrul Tineretului (TT) Piatra Neamț anunță premiera ”Alice”, un spectacol-concert de Ada Milea, după Lewis Carroll, potrivit Mediafax.

Ada Milea revine la TT, după montările ”Visătorul” și ”Amintiri”, cu un nou spectacol bazat pe o carte celebră, dedicat unui public larg, format din copii, părinți și bunici, o invitație la dialog creativ între generații.

„Aventurile Alisei în Țara Minunilor“ de Lewis Carroll este pretextul de la care pornește Ada Milea în ”construirea unei lumi în care râsul enorm e pigmentat de ironie. Mame autoritare și impulsive, iuți ca piperul, o regină obsedată de pedepsirea supușilor, pisici condamnate să trăiască după regulile oamenilor, materii școlare ciudate, ca Peștificarea, Broscărirea, Artele elastice sunt câteva dintre componentele unui joc în care absurdul amuzant ne scoate din obișnuințele noastre cotidiene și ne împrospătează curiozitatea”, notează reprezentanții teatrului.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

”Autorul s-a jucat cu elementele realității vremurilor lui, iar noi am «împrumutat» de la el cele mai interesante personaje și ne-am jucat cu realitatea vremurilor noastre.“, explică Ada Milea.

Reprezentațiile vor avea loc sâmbătă 23 noiembrie, ora 19.00 și duminică 24 noiembrie, ora 19.00, în Sala Mare TT. Din distribuție fac parte Corina Grigoraș (Alice), Paul Ovidiu Cosovanu (Pălă), Nora Covali (Pisi), Cătălina Eșanu (Regina), Andrei Merchea Zapotoțki (Rabbit) și Dragoș Ionescu (Hare).

Ada Milea este actriță și muzician. S-a născut în 1975, la Târgu Mureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.