Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adam Lambert a lansat fundația ”Feel Something”, o organizație non-profit care sprijină comunitatea LGBTQ+

pridepropaganda.com
propaganda lgbt

Adam Lambert a lansat fundația ”Feel Something”, o organizație non-profit care sprijină comunitatea LGBTQ+, arată Smart Radio păstrând în playlist un loc special pentru piesele cântate de Lambert, anunță MEDIAFAX

Fundatia a primit numele primei piese solo din 2019 a artistului și colaborează cu organizațiile de caritate concentrate asupra domeniilor importante ce interesează comunitatea LGBTQ+, cum ar fi educația, arta, prevenirea sinuciderii și sănătatea mintală.

Citește și: Inspecția Muncii a desfășurat 121.273 de controale și a aplicat amenzi de 127 milioane de lei în 2019

Fundația ”Feel Something” intenționează să organizeze strângeri de fonduri, prima acțiune de acest gen fiind o licitație online pentru ținute purtate de Adam Lambert.

Luna viitoare, Adam Lambert va urca împreună cu trupa Queen pe aceeași scenă cu muzicieni ca Alice Cooper, KD Lang, Olivia Newton-John și alți artiști pentru spectacolul Fire Fight Australia din Sydney. Evenimentul va strânge fonduri pentru organizațiile care contribuie la oprirea incendiilor din Australia. Evenimentul are loc pe stadionul ANZ pe 16 februarie.

Adam Lambert, născut în 1982, este cântăreț și actor american. A ajun cunoscut în 2009, când a participat la emisiunea-concurs American Idol. În același an a lansat și albumul de debut ”For Your Entertainment”, urmat, în 2012, de ”Trespassing”. Colaborează cu trupa Queen din 2011.

Citește și: EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Piesele lui Lambert se aud la Smart Radio. Playlistul Smart Radio poate fi accesat aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.