Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adana Demirspor - CFR Cluj: Andrea Mandorlini dezvăluie cele două greșeli care au dus la eliminarea echipei sale din Conference League

captură Digi Sport
Andrea Mandorlini

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu Adana Demirspor, scor 2-1, care a dus la eliminarea din Conference League, că formaţia sa a fost aproape de a obţine un rezultat mare, scrie Agerpres.

În conferinţa de presă de la finalul partidei, el a subliniat că "două neatenţii" în apărare au dus la eliminarea echipei sale din Europa.

"Este greu acum, părea un meci care mergea în direcţia corectă, dar aşa este fotbalul, trebuie să fii atent mereu. Două neatenţii, una la mingea înaltă, în finalul primei reprize, iar alta pe o recuperare (n.r. - în minutul 90+4). Cred că am fost aproape de a obţine un rezultat mare", a precizat Mandorlini.

CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a fost învinsă de echipa turcă Adana Demirspor cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, la Adana, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. Adana Demirspor va da piept în turul al treilea preliminar NK Osijek (Croaţia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.