Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărata BOMBĂ din condamnarea lui Mircea Sandu şi Mitică Dragomir: Faliment pentru fotbal

faliment

Asta e adevărata bombă în cazul condamnării lui Mircea Sandu şi a lui Mitică Dragomir în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Cei doi foşti şefi ai fotbalului românesc au fost condamnaţi în primă instanţă, dar daunele sunt uriaşe.

Detalii aici: Sandu și Dragomir, condamnați

Tribunalul București a decis astăzi ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității Craiova. Despăguburile sunt însă colosale. Sandu și Dragomir trebuie să plătească o amendă de 80.000 de lei și trebuie să presteze 3 luni de muncă în folosul comunității. Atât LPF, cât și FRF trebuie să plătească amenzi penale, în valoare totală de 370 de mii de lei. Ceilalți membri CEx sunt absolviți de orice vină. Instanța a dispus că Adrian Mititelu trebuie să primească 1 miliard de lei, adică peste 220 de milioane de euro. Suma ar trebui plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF. Asta ar însemna FALIMENTUL fotbalului românesc.

Citeşte şi: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni: Anunţul de ultimă oră al meteorologilor

Ca să ne formăm o idee, 14.813.000 euro au fost veniturile FRF în 2015. Totuși, forul a avut cheltuieli de 15,297 milioane de euro, deci un deficit de peste 400.000 de euro. Practic, dacă instanța menține decizia, instituția care conduce fotbalul românesc este, aproape sigur, în faliment, conform gsp.ro.

Citeşte şi: BOMBĂ ICCJ a decis redeschiderea Dosarului Revoluţiei

"Nu se pune acum decizia în aplicare. Nu cred că este adevărată această chestie. Craiova era în B când s-a dat decizia. Toți fotbaliștii români din ultimii 10 ani nu valorează 240 de miliaone de euro. Eu nu cred așa ceva. Înseamnă că doamna judecător este expertă în fotbal. Nimeni din Adunarea Generală nu a fost chemat ca martor. Decizia a fost luată în Comitetul Executiv, ca urmare a raportului directorului juridic de la FRF, iar Adunarea Generală a consfințit-o.

Citeşte şi: Percheziţii de ultimă oră ale mascaţilor în zeci de locaţii: Corupţie şi fraude descoperite de DNA

Nimeni nu a declarat nimic împotriva mea. Eu nu am avut niciun beneficiu și nu mi-am însușit nimic. Am votat democratic. Ce treabă am eu și LPF? Și eu și cei din Adunarea Generală suntem nevinovați. Am votat după regulamentul FRF, FIFA și UEFA. Tot ce are FRF, sediu, stadion și terenuri, nu face 200 de milioane de euro. Este o aberație. Toți jucătorii români din ultimii 10 ani nu valorează atât. Eu nu cred că asta e verdictul. Este o aberație. Doamna judecător nu a înțeles procesul. Ce să fac? Să-mi ia viața. Sunt pensionar și am două case. Să mi le ia. Este fără precedent, Doamne, Dumnezeule. Am vorbit cu Sandu și râdea. A zis că nu crede așa ceva. Facem recurs, dar dacă dăm de cineva ca doamna judecător, nu avem ce să facem. O să fim slugi toată viața noastră, nevinovați", a spus Dragomir, conform dolcesport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.