Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărata tragedie de la Seul iese abia acum la iveală: cele mai multe victime moarte în busculadă aveau sub 30 de ani!

onmanorama.com
seul

Majoritatea victimelor busculadei care s-a creat în Seul în timpul festivităților de Halloween aveau între 20 și 30 de ani. Cel puțin 151 de persoane au fost ucise în timpul unei busculade în capitala Coreei de Sud, cei mai mulți morți având între 20 și 30 de ani. Temerea este că numărul morților ar putea crește, deoarece 19 persoane dintre cele 82 care sunt tratate pentru răni sunt în stare critică, notează Sky News.

Printre cei decedați se numără 19 străini, a declarat Choi Seong-beom, șeful departamentului de pompieri din Yongsan, Seul. Naționalitățile lor nu au fost încă făcute publice. Itaewon, cartierul în care s-a produs busculada, este plin de cluburi de noapte aglomerate și baruri la modă. Viața de noapte din zonă este centrată pe un singur drum principal și găzduiește, de asemenea, standuri de kebab și grătare.

Este de mult timp populară în rândul rezidenților străini și al turiștilor, iar în zilele din preajma Halloween-ului străzile sale au fost pline de petrecăreți îmbrăcați în costume de lux. Oficialii cred că zeci de mii de oameni s-au adunat sâmbătă în Itaewon, marcând una dintre cele mai mari adunări din Coreea de Sud de când restricțiile COVID au fost în mare parte eliminate. Dezastrul s-a produs în mare parte pe o alee înghesuită, în pantă, lângă cunoscutul hotel Hamilton.

Martorii au descris cum oamenii au căzut și s-au răsturnat unii peste alții în timp ce mulțimea se înghesuia. Cei care încercau să iasă din aglomerație ar fi avut puține opțiuni. Aleea se află pe o pantă care duce la stația de metrou Itaewon, ceea ce face ca oamenilor să le fie mai greu să se țină pe picioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.